Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • -


    A day will never be anymore than what you make of it.

    Som ni kanske har läst tidigare så har jag haft lite problem med hälsan osv. Nu känner jag att det får räcka! Vad har jag gjort för att förtjäna detta liksom? Jag har alltid haft liknande problem och jag tycker visserligen att det är skönt att läkarna tar tag i det men jag saknar att bara få ha ett "normalt" liv. Låg ju som sagt på sjukhus i en hel vecka i slutet av februari och fick genomgå flera hemska prover och en av dom var en MR-röntgen. De skjutsade alltså in mig på en brits i en smal tunnel där jag fick ligga fastspänd och helt stilla under en timme med hörlurar och låg musik som skulle distrahera mig från allt buller. För att förbereda inför det här skulle jag dricka 1,5 liter kontrastvätska som helt ärligt bara kändes som grått slem. De sprutade även in kontrastvätska under tiden som jag var där inne genom en kanyl i armen som gjorde att hela armen blev iskall och domnade. Under den senaste månaden har jag pendlat fram och tillbaka till sjukhus. Det senaste jag fick göra var en gastroskopi. Fyfan vad piss jag mådde efter. Det kändes verkligen att dom hade vart inne och skrapat på insidan av min magsäck. Hade verkligen ont när bedövningen försvann. Så nu väntar vi på provresultaten som kan ta upp till 3 veckor att få... Sen får vi se vad nästa steg blir.

    Hur som helst så har jag bestämt mig för att lämna det här bakom mig nu :) Iallafall tills det blir dags igen.. Jag ska träna, äta hälsosamt, vara social och ha kul! :D


    Gastroskopi

    Fyfan.. Idag gjorde jag en gastroskopi. De stoppade alltså ner en slang genom munnen och ner i magen. Jag är otroligt glad att jag fick sövas men har ändå inte mått så bra idag. Har ont i magen och mår illa för dom har sprutat massa luft i magen och tagit prover och sådär. Usch vill bara sova.

    Live life now this is Not a rehearsal

    Jag sitter här i skolan och väntar på att min lektion börjar 13:50.. Är omringad av små barn som springer runt och kallar varandra för "peddo" och "våldtäktsman"... Dom är typ 10 år... Aja ska väll ta och röra på mig.


    OBS!

    Obs! Bilderna bytte plats i det förra inlägget och eftersom det är skrivet från mobilen så kan jag inte ändra. Den tomma sängen är som det såg ut innan och den fixade är så klart resultatet :)


    Bästa födelsedagen!

    Nu blir det mer mobilbloggande :P Sängen är klar nu!!!! Det blev verkligen helt underbart!! Är så himla nöjd! Jag vet inte om det syns hur mycket större sängen är om man kollar på bilderna men den första va iallafall 120x200 och den jag har nu är 210x200. Hur skönt som helst!!! :D Nu ska vi bara byta gardiner och sen är det klart!!!

    Före/efter


    Fixar lite i mitt rum! :)

    Idag fyller jag år!!! :D Jag åkte med mamma och pappa till Ikea och köpte lite nya saker till mitt rum!!! Kommer bli så jäkla bra!! Pappa hjälper mig att fixa lite nu så vi får se hur långt vi kommer ikväll. Men en sak är säker.. Något födelsedagsplugg blir det INTE :P


    Snart är det dags




    Jag ska snart hoppa in i en dusch och fixa mig för klockan 7 kommer Micke hit för att fira mig lite med min familj :) Fyller egentligen år imorn men det är roligare att ta en sån här middag på en lördag. Tycker faktiskt att det räcker gott och väl att fira på det här sättet. Har verkligen ingen lust att festa och hålla på... Det här blir mer personligt och jag får spendera kvällen med dom som betyder mest för mig :love:


    Always in my heart

    Idag är min sista dag som omyndig. Känns både bra och dåligt just nu. Visst det ska bli kul att fylla år och bli 18 men det känns ändå tomt på något sätt. Det blir första året som mormor inte kommer ringa. Jag saknar henne så otroligt mycket. Känns så hemskt att hon inte finns på min 18 års dag. Men hon finns i mitt hjärta. You are always in my heart.


    Man måste ju ha ett mål?


    BODYPUMP

    Snart ska jag byta om och åka till gymmet! Måste verkligen hålla igång träningen för jag mår så otroligt mycket bättre då. Dock så känner jag mig väldigt trött just nu.. Vill bara sova! Men jag SKA träna! Fast nu ligger jag fortfarande i sängen och pluggar lite... Ska ändå inte till skolan imorn men har arbeten som ska skickas in. Flummigt inlägg :P


    There are no shortcuts to any place worth going.



    Så pigg som jag är på den här bilden är jag inte nu. Jag har legat hemma hela dagen med huvudvärk och 38.2°feber. Inte hög feber men det räcker för att man ska känna sig lite väl hängig. Så jag har bara pluggat en massa! Har skrivit klart ett första utkast på mitt personporträtt till Svenska C som jag ska skicka in snart. Sen har jag pluggat affärsjuridik och filosofi men jag orkar inte gå in på detaljer om det. Ska iallafall fortsätta ett tag till med det. Sen får vi se om jag bloggar mer. Kan iallafall inte träna ikväll så det suger haha.


    Glad flicka :)

    Just nu sitter jag och väntar på att Micke ska komma och hämta upp mej med sin bil :) Vi ska käka nån god middag och ha det jättemysigt :love: Sen sover jag hos honom så jag bloggar inte mer förrän imorn! :) Hoppas ni kommer ha en lika bra kväll som jag :D


    A single sunbeam is enough to drive away many shadows.

    Nu har mitt nya linne kommit från Nelly.com (Cheap Monday)! Är supernöjd! Det va verkligen grymt skönt material också, känns jättemjukt!


    Lite nytt

    Har känt mig så shoppingsugen på sistone. Vill ha nya kläder till sommaren och våren. Därför köpte jag det här fina linnet från Gina Tricot som jag har kollat på ganska länge faktiskt :) Sen köpte jag en jättefin ear cuff! Gillar den verkligen! Så sjukt fiiin :D


    Nelly.com

    Nu har det vart dåligt med uppdateringen igen! Tänkte visa två grejer som jag beställde ifrån Nelly.com idag! :D Linnet va ju lite speciellt tycker jag. Ska bli kul att se hur det blir i verkligheten.


    H&M

    Idag var jag inte i skolan. Åkte istället till doktorn imorse och var där ganska länge. Efter det var klart så åkte jag och mamma till Stinsen och köpte lite roliga grejer:) Är jättenöjd! Sen klockan 5 så åkte jag och tränade och nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen:) Blev ett kort inlägg haha men jag orkar inte beskriva allt just nu:P


    I miss the tan faces of summer.

    Ännu en solig dag idag!:) Känns underbart med lite ljus och värme. Synd att man måste va i skolan nu bara.. Även om jag inte hade någon lektion idag så tog skolan upp en massa tid. Åkte nämligen dit två gånger men hade bara inställda lektioner? Så då fick jag träffa Micke ett tag istället:) Sen har jag vart hemma och pluggat också men det gick inte så bra för jag får bara ont i huvudet. Jag har det nu också men tog nyss en till Alvedon så det blir nog bättre snart:) Hoppas iallafall det för om ett tag ska jag åka och kolla på Mickes sista match för säsongen. Ska ta med kameran då också så jag kanske lägger upp lite bilder här sen haha vi får se:)


    Sakta men säkert.

    Som ni förstår så tappade jag lusten för att blogga ett tag. Men det är inte så konstigt med tanke på allt som har hänt. Nu hade jag iallafall tänkt sätta igång igen.

    Kan börja med att berätta om dagen :) Gick upp klockan 5:30 imorse efter en helt sömnlös natt. Men det kändes inte värt att försöka sova när jag ändå inte hade långt kvar tills jag skulle gå upp.. Sen började jag 8:20 med INSTÄLLD lektion... Inte nice. Efter det hade jag typ "upprop" på två lektioner och sen bestämde jag mig för att åka hem istället.

    Efter ett tag kom Micke hit :love: Jättemysigt! Jag fick ett nytt skal till min iPhone av honom också! :D Så gulligt! Gillar det verkligen!:) Sen somnade vi ett tag hihi det behövdes verkligen.
    Nu har han iallafall åkt för han ska träna!:) Duktigt! Och jag ska plugga..


    Fullt upp!

    Förlåt för att jag är sämst på att blogga nu men jag har verkligen haft fullt upp! :) Lovar att berätta mer om det i ett inlägg snart men just nu så hinner jag inte!

    RSS 2.0