Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • God morgon!

    Nu var det tisdag igen. Känns otroligt segt att behöva gå upp ur min sköna säng. Vill bara ligga kvar under täcket och gosa.. Men vem vill inte det? Aja jag ligger iallafall och kollar på nyheterna. Haha gör det varje morgon. Men det känns bra att ha lite koll iallafall så jag inte verkar helt blåst :P Men nu måste jag ta och gå upp! Börjar 8:20 med rättskunskap.. Sen har jag hål i 1 timme. Skulle kunna ta 2 timmar hål men måste gå på mentorstiden för vi ska få biljetter till NT-showen. Sen har jag ett långt musikpass... Ganska skön dag tycker jag ändå :)


    Dom finns på riktigt!

    Asså seriöst! Vad glad jag blir av den här bilden hahaha :D


    -



    Sånt här håller jag på med när jag inte kan sova :P Haha. Har bara legat och hostat hela natten och har slut på halstabletter. Anyway... Ska försöka sova nu.


    26/11

    Ännu en helg som jag är sjuk. Gick inte till skolan igår och i torsdags för jag har feber och hosta. Aja...

    Igår kväll va jag iallafall hos Micke och hade det supermysigt som alltid! ♥ Kände mig mycket piggare när jag hade träffat honom ett tag. :D
    Tyvärr så mår jag inte lika bra idag, 38,8 feber och jag orkar inte göra någonting typ. Så ikväll blir det en till hemmakväll. Kanske spelar lite tv-spel med pappa haha. Får se om jag kanske måste plugga lite också...


    Ny favvo!



    Jag har en ny favvo sida att kolla kläder på! :D Nasty Gal (nastygal.com). Dom har sjukt fina kläder och styling ;)


    Happy thanksgiving!



    Har brecis ätit en jättegod thanksgiving middag! :D

    Förlåt för det dåliga bloggandet!

    I måndags hade jag ju inte sovit på hela natten så jag var helt slut när jag kom hem och orkade inte göra någonting alls.

    På tisdag blev det en lång jobbig dag i skolan med prov och sen åkte jag till doktorn och tog blodprov. Hatar att ta blodprov! :( blir helt snurrig å allt.. Sen åkte jag iallafall hem och pluggade.

    På onsdag (alltså igår) så åkte jag hem till Micke efter skolan. :) Det bästa jag har gjort den här veckan! Vi hade det jättemysigt och sen följde jag med och kollade när han var bandytränare. Det va kallt men tyckte faktiskt att det va jättekul att se! :)


    Kan inte sova...

    Bara så ni vet :( Hatar att ligga vaken hela nätter och vrida och vända mig i sängen. Kommer bli en riktigt lång och jobbig dag efter e HELT sömnlös natt.


    Söndag 20/11 2011



    Söndagsångest! Vill inte gå upp tidigt imorn och gå till skolan. Men jag har inget val... Det är ändå ganska skönt nu eftersom det är periodbyte. Blir inte lika mycket prov och inlämningar. Nu ska jag ta och städa mitt rum och efter det ska jag ta ett mysigt bad och tända ljus :D


    Family





    Hade en jättebra familjedag igår haha! :D Åkte till Kista med Mamma och papi. Köpte ett par jeans vilket är grymt bra gjort av mig! Hatar att köpa jeans... Får lite panik när jag ska testa haha... Så därför äger jag typ inga jeans. Men nu tog jag tag i det och har fått ett par fina nya jeans! Yeeey! :D
    På kvällen så blev det ännu mer familjemys! Spelade Battlefield, åt chips och drack öl med pappa :) Vi fastnade på en del i typ 2 timmar vilket var asdrygt!!! Men sen blev jag irriterad och tog kontrollen å sköt alla jävla gubbar som kom HAHA! Blev så arg på spelet bara :P Vi satt iallafall uppe till 2 och nördade oss med Battlefield men det va faktiskt ganska kul när man väl kom någon vart.


    Battlefield 3

    Nu ska jag dricka öl och spela Battlefield 3 med pappa! Puss!


    Fina!




    Tycker att chicy.se har väldigt fina kläder. Det är inte som att köpa något från H&M som man vet att typ alla andra också kommer köpa utan det är lite mer unikt. Inte för att det är något fel med det! Gillar H&M jättemycket men det är lite kul att kolla på saker som man inte ser i varje affär.


    Need I say more?







    Lunchdate



    ... Med hunden :)

    Jag är fortfarande sjuk så har vart hemma idag också. Ska inte göra något speciellt ikväll heller. Får bli en chillkväll. Blir troligtvis lite hemmaspa haha.

    Exakt!


    Solen skiner och jag är sjuk..

    Vaknade klockan 6 imorse av mig själv när jag egentligen skulle gå upp halv 9... Jag hade iallafall ont i halsen och mådde sådär allmänt dåligt. Försökte somna om men det gick inte. Aja jag bestämde mig för att stanna hemma och vila iallafall och det gjorde jag rätt i!!! Haha sorry men blir så irriterad när jag är sjuk :P


    Dagens enkla outfit


    Jag♥Dej











    Eftersom pappa jobbar så tidigt på måndagar så bestämde vi oss för att fira fars dag igår kväll istället. Blev grymt lyckat! Fast bilderna är jättedåliga.. Jag har ju inte någon proffskamera direkt och mamma kan inte hålla händerna stilla när hon tar kort. Men det spelar ingen roll. Pappa blev jätteglad iallafall! ♥ ♥


    helt slut.

    Sorry men jag orkar knappt blogga. Hade tre prov idag och är helt slutkörd nu. Ska vila ett tag iallafall och så får vi se om jag orkar blogga mer sen.

    Ska lägga mig i min sköööööna säng!♥


    Hello

    Myser med vovven :)


    Före/Efter



    Svårt att visa hårfägen på bilden plus att jag inte har fixat håret på högra bilden (den med nya färgen). Så det ser ganska livlöst ut... Men jag blev iallafall nöjd! ♥


    Mörk gyllene pärlemorbrun

    Satsigt namn på färgen haha. Wish me luck för nu blir håret ännu mörkare.


    Every day

    Sitter här i skolan och har matte. Vi jobbar inte idag för läraren ska bara prata med oss en och en om betyg och lite sånt. Så vi andra får sitta och vänta. Skulle nog vara smart om jag pluggade lite italienska eftersom jag har prov nästa lektion men jag orkar inte!! Sitter och lyssnar på musik och bloggar istället! Pöööss


    Back to school



    Då var det dags igen då. Skola imorn 8:20-16:00. Kommer bli en otroligt lång och jobbig vecka med massor av prov och några andra möten. Skulle helt klart behöva en till veckas lov men det är ju rent önsketänkande. Känner mig inte alls utvilad. Även fast jag vaknade klockan 1 idag!!! Först vaknade jag halv 8 och tänkte att jag var tvungen att gå upp för annars skulle jag somna om och vakna för sent. Men jag låg kvar i sängen och slösade bort halva dagen. Det hade varit lugnt om det va mitt på lovet lr nåt sånt men ville bara inte slösa bort sista dagen.. Aja gjort är gjort. Nu ska jag plugga.


    Hur snabbt gick den här veckan?

    Lördag kväll redan?!? Känns inte alls som man har haft lov i en hel vecka.
    Idag va jag iallafall på gymmet med mamma. 90 min yoga + lite simning kändes toppen!

    Ikväll ska jag till Micke. Jättemysigt! :)

    Imorn ska jag stressplugga typ hela dagen. Blääää....

    Kort och flummigt inlägg haha...men måste ju ändå uppdatera!


    Amerikanska flaggan



    Tycker att den amerikanska flaggan är så underbart fin. Har letat ett tag efter en fin topp med amerikanska flaggan på och nu har jag hittat en!


    Slut tjej.

    Jag är helt slut i kroppen. Tränat 1 timme simning/vattenaerobics, 1 timme body pump och 30 min spinning. Vad mer kan jag säga? Heeeeeelt sluuuuuut... Men jag måste ändå erkänna att jag är otroligt stolt över mig själv.


    Btw så saknar jag sommaren otroligt mycket just nu. Vill ha sol!



    RSS 2.0