Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • Babydoll


    The difficulties and struggles of today are but the price we must pay for the accomplishments and victories of tomorrow.


    Nailgrowth Miracle


    Nailgrowth Miracle från Sally Hansen vill jag tipsa om idag. Jag har använt den i över ett år och det säger väll ändå ganska mycket? Det ska ge 30% längre naglar på 5 dagar! Och det funkar faktiskt! Plus att naglarna blir stenhårda :) Man kan köpa den för 125:- på Kicks och en flaska innehåller 13 ml så den är ganska stor. Det bästa är att man inte behöver oroa sig över att den ska bli seg eller torka heller! :D En flaska räcker jättelänge och jag har aldrig varit med om att den har blivit sådär klumpig och jobbig som vanligt nagellack brukar bli.


    Home sweet home.

    Igår på eftermiddagen fick jag äntligen skrivas ut från sjukhuset och åka hem. Jag fick läggas in för en vecka sedan på grund av min dumma mage.. Men nu har dom uteslutit flera sjukdomar. Bara det kommer hjälpa mig att må mycket bättre och känna mig gladare eftersom jag inte behöver tänka på sånt längre. Nästa steg är att lägga upp en kostplan för mig och att undersökas av ytterligare en läkare som ska hjälpa mig att leva ett "normalt" liv och slippa oroa mig konstan över magen.. Sen får vi se vad som händer.

    Det är iallafall anledningen till att jag inte har bloggat... Och så kände jag ingen speciell lust heller efter vad som hände med mormar. Men jag skaförsöka sätta igång igen lite.


    Inte nice jag vet..


    Fick den av mamma & pappa! Söt va? :)


    Sylvia Lilian Folickman Untracht. 1931-2012.

    Sylvia var en stark kvinna. En person som kämpade in i det sista på ett sätt man inte skulle kunna tro var möjligt. Men för min mormor var allt möjligt. Hon var den första kvinnan i medicinsk historia med en ileostomi att föda ett barn 1958. Ileostomi innebär att man tar bort en del av tarmarna eller hela urinblåsan och ersätter dessa med en särskild påse på magen. Men hon lät inte det stoppa henne från att leva det liv hon ville. Visste hon vad hon ville så gav hon inte upp förrän hon lyckats.



    Sylvia was a strong woman. A person who fought until the end in a way you wouldn't think was possible. But for my grandmother nothing was impossible. In 1958 she was the first woman in medical history with an illeostomy to give birth to a child.
    Illeostomy means taking out some of the intestines or the bladder and replacing them with a special bag on the stomach.
    But she didn't let it stop her from living the life she wanted. When she knew what she wanted she didn't give up until she succeeded.




    Varje gång jag hör den här låten tänker jag på dig. Jag kommer ihåg när du och mamma sjöng den för mig när jag var liten. Det spelade ingen roll hur ledsen jag var för så fort ni sjöng den fick jag ett leende på läpparna. Även om det inte hjälper att lyssna på den nu och även om det kanske inte kommer vara en glad låt för mig i framtiden nu när inte du finns kvar, så väcker den många underbara minnen.



    Every time I hear this song I think of you. I remember when you and mom sang it to me when I was little. It didn't matter how sad I was because when you sang it I got a smile on my face. Although listening to it doesn't help me now.. And even if it might not be a happy song for me in the future now that you are gone, it still brings back a lot of wonderful memories.





    Men nu har det ofattbara hänt. Jag fick reda på det imorse och har inte slutat skaka än. Vill verkligen inte tro det. För en månad sen satt vi där i New Jersey. Trodde att allt skulle lösa sig, det hade ju nästan blivit bra igen. Jag kan inte förstå att det var sista gången jag fick se dig. Vila i frid mormor. Nu finns du bland änglarna ♥


    I found out this morning what had happened and I haven't stopped shaking yet. I can’t believe it. A month ago we were sitting in New Jersey. I thought everything would work out. I thought it was almost back to normal. I can’t believe that it was the last time I saw you. Rest in peace bubbe. Now you’re an angel ♥

     


    Äntligen klart!!!!


    Ph: Bengt Forsberg


    Ph: Bengt Forsberg

    Igår blev det nya badrummet klart! Jag är så otroligt nöjd och GLAD!! :D Det är jättefint!!!!

    Glömde lägga upp bilden i förra inlägget! Haha

    Går ju inte att fixa det i efterhand heller när man bloggar från mobilen :P


    A single sunbeam is enough to drive away many shadows.

    Jag har egentligen jättemycket att fixa nu men det e lite svårt eftersom vi har byggare som springer omkring här överallt. Så just nu kan jag inte göra något annat än att vänta på att dom går... Och försöka överrösta dom med musik haha.. Och käka lite popkorn såklart :)

    Senare ikväll så ska jag hem till Micke! :love: Denna fredagens höjdpunkt! :D


    Rize and Shine

    God morgon! Jag har ju sovmorgon idag till 12:40 så jag ligger fortfarande kvar och myser i sängen :P Bra start på dagen tycker jag! Hoppas resten av dagen också blir bra. Men nu ska jag iallafall ta mig upp ur sängen och äta frukost :)

    Efter skolan ska jag försöka få in lite träning också! :D Hörs sen!


    Focus on what motivates you


    Blue.

    Min dag blev faktiskt ganska bra :D Gick upp i tid för en gångs skull och åt en lugn frukost och hade all tid jag behövde att fixa mig. Superskönt!!

    Började skolan 8:20 med prov i rättskunskap vilket var lite mindre kul.. Men jag tror faktiskt att det gick bra :D Fast jag vågar inte tro för mycket för varje gång det känns som att det går bra på ett prov så har jag haft fel.

    Sen käkade jag lunch med Bella och tog igen lite "lost time" med henne eftersom vi inte har setts på aslänge! :( Alla jäkla prov tar ju liksom över ens liv!!! Men det va mysigt att få träffa henne ett tag iallafall :D Sen hade vi musik tillsammans också! Började planera lite inför cover konserten. Ska bli kul!

    Efter skolan så har jag typ pluggat.. Standard.. Men jag tog så klart en paus och läste lite i månadens Cosmo och målade naglarna hihi :P Två saker som är så typiskt mig men som jag inte har gjort på jättelänge!

    Nu väntar jag på att älskling ska ringa som han lovade att göra efter träningen :love: :) Och på tal om träning så ska jag sätta igång igen imorn! Har inte haft tid dom senaste dagarna men nu är det dags!


    Make life worth living


    Love is in the air

    Dags att sätta sig och ta tag i plugget igen. Sen ska jag ta ett varmt och välförtjänt bad! :)

    Bilden är från instagram, Mikaelauf :)


    Summer Inspiration 2012


    Be like the flower, turn your face to the sun.

    Här ligger jag och är vaken! Dock är det inte frivilligt utan jag kan faktiskt inte sova :S Är liksom helt sprallig! Så jag är alltså lite flummig just nu eftersom jag är så trött men ändå kan jag inte ligga stilla. Typiskt mig! :P Jag har iallafall skaffat instagram nu ifall ni vill veta. Mikaelauf heter jag där haha men jag har bara lagt upp två bilder än så länge... Skaffade det faktiskt för nån timme sen bara :P


    Wiiiie!



    Älskar att verkligen få sova ut! Superskön känsla :D Inte för att jag vaknade nu haha.. men runt 11 var klockan när jag gick upp :)

    Mina planer för dagen blir:

    ♥ Städa rummet

    ♥ Plugga

    ♥ Åka till Stinsen om jag hinner för att plocka upp lite nödvändigheter :P

    ♥ Myskväll med familjen

    ♥ Och så hoppas jag på att få träffa Micke lite också :love:


    Summer couldn't come fast enough.



    Förlåt för sämst uppdatering

    Lovar att jag ska bättra mig! Har haft så otroligt mycker att göra i skolan bara..

    RSS 2.0