Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • bara för dig



    Fick bli en dag till här hemma i sängen med en kopp te... Men kände för att få lite frisk luft så det blev en promenad till ica där jag köpte en tidning och lite onyttiga saker hihi. Nu ska jag ta ett varmt bad och ladda inför imorn för då måste jag fan ta mig till skolan...

    "Hurricane Irene"

    Längs den amerikanska östkusten har orkanen Irene tagit flera människoliv. De senaste siffrorna talar om sammanlagt nio döda i Florida, North Carolina och Virginia. Nära två miljoner hushåll och affärsverksamheter saknar el och bara längs New Jerseys kust har en miljon människor lämnat sina hem.

















    Jag kan inte förstå att det här händer. Trodde inte ens att det kunde hända en sån här sak i New Jersey. Allt vi kan göra är att försöka hålla kontakten med alla släktingar och hoppas att det går bra.
    Sending love to you all <3


    hello sunshine



    Ligger fortfarande hemma i sängen med hosta och feber... Är det konstigt att jag faktiskt vill vara i skolan nu??

    sjuk..

    Förlåt för den dåliga bloggningen. Det har vart lite stressigt med skolan och drakudden å sånt... Ska berätta mer sen.


    Det här är jag just nu hihi:$

    Då kör vi igen då...

    Imorn är det dags för första skoldagen... Ingen riktig skoldag då men ändå... Vi ska samlas 12:15 och sen ska vi på föreläsning kl 13:00. Ska bli kul att träffa alla men det suger att Isabelle är i Italien :O JAG VILL OCKSÅ!!!! Kanske får träffa Micke lite också :) Så det är nice iaf. Tyvärr så suger mitt schema... Men sånt är livet!
    PUSS

    lite fix:)



    Hade tråkigt så bestämde mig för att fixa naglarna.

    Så snyggt!


    Jag tycker att det är sååå snyggt med tatueringar. Måste verkligen ta tag i det här nu nu nu!!!! 

    Everywhere I am, there you will be


    WTF...

    Igår åkte jag till Stinsen för att köpa lite tråkiga men ändå nödvändiga saker innan skolan börjar. Jag köpte bl.a ny skyddsplast till min iphone. Eftersom att mobilen helst ska vara avstängd i 12 timmar efter applicering så bestämde jag mig för att fixa det innan jag gick och la mig. Sen kollade jag på mobilen nyss och insåg att det finns ett litet irriterande hårstrå mitt på skärmen......... Jag vet att det inte spelar nån roll och att ingen kommer tänka på det. Men jag tänker på det!!!

    New York



    Sånt här är lite typiskt New York tycker jag... Haha Naked Cowboy som springer runt Times Square i tajta kalsonger, cowboyhatt och stövlar...

    NEW


    Mysig höstkofta<3


    Fattar inte varför bilderna blir så dåliga när man laddar upp dom på bloggen...



     
    Idag fick jag hem tröjan (Guns N' Roses) från HM som jag beställde förra veckan. Den är mycket snyggare i verkligheten... Sen passade jag på att fota det jag har köpt under de senaste veckorna och visa det också.

    Baby I Miss You

    Åååh vad jag är sugen på sol och bad just nu. Sommaren är ju liksom över. Jag förstår verkligen inte varför det ska vara så taskigt väder hela tiden?? Och det hjälper inte att jag vaknade av att det regnade in på min säng inatt eftersom jag hade öppet fönster.. Haha fail..
    Nu ska jag i alla fall fixa mig och åka till Sollentuna för jag är lite shoppingsugen.


    This too shall pass






    Kvällen blev lyckad :) Jag tog det ändå ganska lugnt.
    Nu ligger jag i sängen och kollar på lite tatueringar på google hihi. Det börjar bli dags att boka tid snart. Har längtat hur länge som helst!! Väntade hela sommaren också eftersom man inte ska sola och bada när den är nygjord.. Thihih

    Utgång!

    Känner att jag måste ut ikväll och ha kul. Så jag drar å träffar några gulliga tjejer nu. Sen ska vi kanske vidare till en fest men vet inte hur mycket jag orkar... Får se..

    Messed up...




    Dagen är över?! Hur kan klockan vara så mycket? Jag har ju precis vaknat känns det som.. Jag får sån ångest när jag slösar bort en hel dag som jag har gjort nu. Jag får helt enkelt ta och fixa mig, ringa runt lite och hitta på något. Eller så ligger jag kvar i sängen och gör ingenting.. Haha vi får se.

    Känn dig saknad

     

    Saknar dig min fina vän!




    Äntligen ska du bli min

    Topp
    Den här toppen har jag kollat på ett tag nu. Bestämde mig för att klicka hem den :D
    PUUSS!

    Design...

    Snart ska jag börja blogga bättre! Jag e bara så jäkla kräsen med designen... Kan inte få den att bli bra:O


    7/8


    Jag har faktiskt inte så mycket att säga om min dag.. Deppigt väder= en deppig Mikaela..
    Håller tummarna för att det blir bättre imorn!:)

    Börjar om..

    Min förra blogg blev konstig så nu börjar jag om på nytt :)

    Välkommen till min nya blogg!


    RSS 2.0