Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • God morgon

    Haha snacka om att ha svårt att vakna... Nej men jag har repetition till konserten med musikklasserna inne i stan så jag ville vara säker på att jag inte skulle försova mig. Har verkligen svårt att vakna!


    Bikini 2012



    Idag på lunchen passade jag på att ta en snabb runda i Sollentuna Centrum för att köpa årets bikinis. :D Jag är hur nöjd som helst! I vanliga fall brukar jag bara köpa bikini utan axelband men dom här två var ju bara för fina hihi. När jag kom hem fick jag en present av mamma också för att jag har varit duktig i skolan. :P Det är den fina rosa kuvertväskan. Tack mami! ♥ Köpte även peeling kräm från Nivea och en rakgel från Gillette. :)


    Helt okej :)

    Även om det är plugg som gäller idag så känns ju inte livet helt kört haha. Har suttit ute på baksidan i solen med en iskall cider och lite plugg. Känns faktiskt helt okej :)


    Söt

    Haha Picasso är en riktig vakthund. Han ville rädda mig från igelkotten :D Gulle!

    Jag vet att det inte är nån som fattar det här onödiga inlägget men jag ville bara skriva nåt :P


    Söndagsångest

    Imorn börjar en ny vecka. Det blir en kort vecka eftersom vi är lediga torsdag och fredag men jag har ändå ångest över att behöva vakna tidigt och börja dagen med ett nationellt prov i engelska C.

    Idag har jag pluggat (oväntat). Men det var ju jättefint väder så det blev plugg ute på baksidan. Tyvärr hade jag alldeles för svårt att koncentrera mig.. Blev t ex distraherad och fick en impuls att sätta upp studsmattan. :P Men jag gick iallafall in igen ganska tidigt så jag kunde få något gjort.

    Jag vill inte påstå att jag är klar med plugget men det känns ändå helt OK att avsluta dagen med att tända lite ljus och lägga mig i sängen med filosofiboken.


    Jag tänker vara glad.

    Usch vad stressigt allt ska vara. Jag tänker iallafall inte skriva ett inlägg och klaga utan jag tänker övertyga mig själv om att allt är okej. Jag har faktiskt målat naglarna haha. :P Nä men jag blev faktiskt lite lugnare av att koncentrera mg på det ett tag... Nu ska jag ta tag i plugget och bli klar med allt för en gångs skull!


    Sick

    Usch jag har legat hemma hela dagen med feber och har ont i hela kroppen. Inte sådär jättekul... Men nu hade jag tänkt ta ett varmt bad, sluta tycka synd om mig själv och så löser allt sig. :)


    I'm back!

    Jag är självklart medveten om hur sämst jag har varit med bloggen på sistone. Det beror på att jag har haft fullt upp med plugg och annat. Jag har bland annat varit på landet med Micke och vi har haft det hur mysigt som helst. :love: För en gångs skull tog jag faktiskt ganska mycket bilder. :D


    RSS 2.0