Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • Måndag

    Blääää vilken dålig start jag fick på dagen!Stressade till skolan efter att ha försovit mig och inser att det inte sitter nån i klassrummet? Inställd lektion? Aja sen hade jag geografi och den orkar jag inte prata så noggrant om här i bloggen. Räcker med att säga att jag var där i början, gick för att hämta data, gick fel, blev utelåst, och sen gav jag upp och gick där ifrån. Nu sitter jag och väntar på att matten ska börja då... Trodde mitt liv var under kontroll men jag hade fel! Tack och hej.

    Fredag!

    Så grymt skönt att det är fredag! Behöver verkligen helg nu! Har bokat in 3 träningspass. Ett på lördag som heter core och på söndag så ska jag gå yoga på morgonen och bodypump på kvällen :)

    Igår var jag ensam hemma på kvällen så jag lagade en mumsig middag till mig själv :D


    USA, del 3












    Haha!

    Testade Google translate på bloggen för jag ville se hur det ser ut för släkten i USA när dom ska kolla... Haha fail.


    Tisdagen är avklarad.

    Imorse började jag 8:20 med rättskunskap. Vi hade en åklagare på besök som skulle kolla på när vi "återskapade" en rättegång. Så alla hade olika roller och så skulle vi låtsas att vi var i en rättssal. Jag fick uppgiften att filma allt haha. Jag kom typ 2 min försent och vi skulle börja direkt så jag hann inte ta av mig jackan. Trodde ändå bara att vi skulle hålla på i 30 min kanske.. Men jag hade fel! Vi höll på i 1 timme och 30 min... Gissa om jag blev VARM?! :S Kunde inte balansera kameran och ta av mig jackan på nåt smidigt sätt liksom :P
    Efter lektionen hade jag 2 timmar hål så jag gick till simhallen för att möta upp mamma och skriva på ett kontrakt för att bli medlem där i ett år :) Vi fick en liten rundtur på gymmet och sen åt vi lunch. Tror jag kommer trivas jättebra där. Ska dit och träna imorn :) Wish me luck!


    Så här vill jag göra nu...

    Vovven som ligger och myser i sängen. Jag vill också! Men jag är tyvärr i skolan så det går inte!


    Lots to do

    Idag har jag gjort mycket! Fast det känns inte som det eftersom jag bara har varit hemma.. Men jag var tvungen att ta hand om allt en gång för alla. Jag har läst massa i en bok som ska vara klar den här veckan och pluggat rättskunskap vilket inte alls är kul. Sen har jag kollat lite körkortsteori för det börjar ju bli dags att ta tag i det nu!
    Och så har jag kollat scheman för träningspassen på olika gym för jag ska helt klart satsa på träningen nu. Måste börja ta bättre hand om mig själv. Har iallafall bestämt mig för att bli medlem på ett gym som ligger jättenära skolan. Blir perfekt att springa över dit och träna lite om jag har hål. Så jag har kontaktat dom och nu väntar jag på att dom skickar hem några formulär som jag ska fylla i typ :) Toppen! Tyckte tiderna på dom olika passen var så bra för det fanns så mycket att välja på plus att jag kan "timea" in min träning samtidigt som Micke har träning :D För då hinner jag fortfarande träffa honom ett tag efter skolan som vi brukar göra :) :love: Det är ju så mycket som ska skötas med skolan så då kan det vara svårt att hinna ses och jag vill inte göra det ännu svårare. Men det här blir en jättebra lösning :)


    Select language


    USA, del 2


    Min kusin Allie! :D :love:




    Vettskrämda lilla mig som återvänt för en akut omfärgning andra dagen i rad.. (lång historia)
     

    Mamma, Aunt (moster) Lisa och Allie :)

    USA, del 1







    Då har man fått tillbaka datorn och det betyder att jag kan börja blogga igen! :D Börjar med att visa några shopping bilder som jag tog när vi va på Victoria's secret. Det blev faktiskt inte mer shopping än det här men det kändes inte nödvändigt helt enkelt.


    Hemma!

    Nu är jag hemma från USA och har egentligen väldigt mycket att skriva om! MEN min dator har fått virus och det går inte att göra NÅGONTING ALLS!!! Så jag väntar med att blogga tills den är lagad och jag kan ordna med bilderna! :) Ska lämna in den imorn. Vi får se om jag bloggar mer från mobilen under tiden.


    Fullt upp!


    Fixa fixa fixa!

    Har mycket att ordna nu inför resan! Måste packa, se till att allt som ska med kommer med + alla beställningar från släkten ;) Alltså bullar, godis, foton och lite andra småsaker. Men ska försöka blogga mer senare! Ska till Micke ikväll så vi får se om jag orkar blogga lite innan det :)


    RSS 2.0