Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • Scones

    Fick ett litet ryck och kände för att baka scones haha. Lite mysigt sådär på kvällen när man bara är hemma och chillar. Haha blev mattema på bloggen idag kom jag på :P


    Bloggar från mobilen

    Känns sjukt att det redan är måndag. Det har redan gått 2 dagar av lovet liksom.. Men det är ju en vecka kvar också så det gör inget haha.

    Idag har jag inte planerat något speciellt. Måste nog städa rummet men det går ganska snabbt. Btw så käkade jag världens godaste frukost imorse. Björnbär och blåbär med mjölk + en chiquita smoothie. Yuuuum!


    ny jacka!



    Vet att det är en dålig bild men man ser iallafall att det är en jacka :)

    lite bilder från skolan i fredags






    lååååååååång daaaag



    Vaknade tidigt och gick nästan direkt ut för att hjälpa mamma på baksidan... Krattade löv, plockade isär studsmattan osv... Höll på i 4 timmar så jag va så klart helt slut. Men hade lovat mamma att jag skulle fixa pumpan till Halloween så nu har jag suttit med det i ungefär en timme så nu är jag ännu tröttare. Vill verkligen lägga mig och sova ett tag men det hinner jag ju så klart inte för jag måste duscha, torkar håret, och fixa mig för om mindre än en och en halv timme så ska jag käka på restaurang med familjen. Vi har tydligen bokat bord. Sen efter det så ska jag träffa Micke vilket kommer bli dagens höjdpunkt!


    "halvvarm" jacka


    Skulle behöva en jacka som är varmare än min skinnjacka men inte lika tjock som min vinterjacka. Har en som jag gillar väldigt mycket men den börjar tyvärr bli gammal och sliten. Därför börjar det bli dags att skaffa en ny!


    i'm back!

    Jag tog en kort bloggpaus för det blev så mycket plugg + en sjuk stackars pojkvän att tänka på ♥ Men nu ska jag köra på för fullt igen! Kändes nästan lite värdelöst ett tag men har fått höra att folk faktiskt gillar bloggen så då kom motivationen tillbaka!



    Tänkte lägga upp den här bilden igen. Anledningen är att jag fick en fråga om den idag. Sjukt bra produkt! Funkar som värmeskydd, glansgivande (utan att det blir fettigt) och stärker håret.


    design

    FÖRE



    EFTER


    it's a new day



    Somnade ungefär kl 9 imorse så några timmars sömn blev det ändå. Haha fattar inte hur jag lyckas.. Aja nu ska jag ta tag i plugget + träna + städa rummet.

    Godmorgon

    Jag fattar inte hur det har blivit så här men jag har iaf inte sovit inatt. Ingenting!! Har bara legat och stirrat upp i taket typ. Hur lyckas man ligga vaken HELA natten utan att ens gå upp ur sängen? Bläääää...!!!!!


    Makeover

    Ny design på bloggen! Vad tycker ni? :)


    lite nytt






    Hade en grymt bra dag igår! Först hade vi skolfoto vilket jag inte har någon aning om hur det blev.. Men det betydde iaf att vi inte hade någon vanlig skoldag så man åkte bara dit och tog foto och sen fick man gå igen. Efter det så åkte jag hem till Micke ett tag. Det blev bara i nån timme för han hade mycket att göra. Så då gick jag till Stinsen och träffade mamma. Hon tyckte att jag förtjänade lite roliga saker eftersom jag tydligen har vart duktig i skolan hihi :) Så jag fick välja två jättefina halsband + fika! Efter det åkte vi hem och åt middag och sen åkte jag till Micke igen på kvällen :) Vi kollade på film och hade det hur mysigt som helst!


    jag förstår inte



    Jag förstår inte hur jag fortfarande kan bli förvånad... Det är så små saker men även dom minsta sakerna betyder mer än man kan tro...


    Tur att min säng är så mysig

    Ja jag vet hur mycket klockan är och att skolan började för typ 6 timmar sen. Men jag ligger iaf fortfarande kvar i sängen för jag har så galet ont i magen. Kan typ inte röra mej... Det betyder alltså att jag missade matteprovet och musiken som jag seriöst inte fick missa! Men men.. Jag får väll lösa det på nåt sätt. Världen går ju inte under bara för jag har ont i magen😉


    20:15




    what are words?


    Tycker den här reklamen är så jäkla söt!


    snart vinter!



    Jag hann träna lite ikväll iaf! :) Känns myckert bättre nu. Fick bli 30 min på träningscykeln. Sen tog jag en dusch och fönade håret och allt det där. Måste nog plugga lite till men aja.. Haha hittade den här bilden från förra vintern och börjar nästan längta lite efter min mysiga jacka :P

    nothing but the truth


    pluggapluggaplugga

    Vet att jag har vart sämst på att uppdatera bloggen men har haft fullt upp med plugg och sånt.. Imorn har jag geografiprov och läxa till affärskommunikationen och på torsdag så har jag matteprov. Känns som att det börjar bli alldeles för mycket plugg nu. Skulle helst vilja träna ikväll men känns inte som att jag kommer hinna det... Ska iaf försöka att skriva ett lite roligare inlägg om ett tag men nu måste jag fortsätta pluuuuuggggaaa.


    myskväll





    I fredags tog jag och Bella en myskväll med lite vin/cider och en god middag :) 

    my secret



    Älskar den här oljan! Använder den varje dag, framförallt på¨topparna. Plus att den luktar jättegott hihi.


    Ger otrolig glans

    Ger skydd för värmeverktyg


    Ger kontroll till ostyrligt hår och frizzighet


    Håret blir mjukt

    Innehåller keratin och vitamin E


    Skyddar även mot solen


    Använd både i torrt och i handdukstorkat hår


    puss

    Ska snart sova men känner att jag vill skriva ett kort inlägg först. För jag är jätteglad och allt känns superbra just nu. Hade det jättemysigt efter skolan idag hos älsklingen. Fika, film och gos sitter aldrig fel ♥

    In the Midnight Hour









    Här är lite bilder från ensemblen igår :D


    hår



    Kände att det var dags att tona håret. Vågade inte färga eftersom det är permanent och jag är ju inte precis ett proffs. Brukar åka till frisören men det blir så dyrt. Nu lär jag iaf klara mig i minst en månad till.
    Färgen blev VÄLDIGT röd enligt mig men tur att det bara är tonat för då försvinner det ju nästan helt efter 1-2 månader :) Kan inte berstämma mig för vad jag tycker men tror ändå att jag kanske är lite nöjd. Klippte även upp lite mer runt ansiktet för att få volym. Altså ingen stor grej... Följde bara det min frisör har gjort innan.

    Braaa sveeeeeerige!!!

    3-2 mot Holland! Underbaaaart!!! EM 1012!!!

    tröttis :)



    Min söta vovve har äntligen lugnat ner sig och somnat :) Han har sprungit omkring en massa... in och ut ur rummet, upp och ner på sängen...Heeela tiden. Plus att han inte kan hoppa upp själv så när han kommer tillbaka två minuter efter han har gått så måste jag lyfta upp honom om och om igen.. Blir lite smått galen.. Men han e ändå min lilla bebis ♥

    Beautiful


    THE NEXT EPISODE






    Här är ett litet smakprov av mitt rum som jag håller på fixa. Blir supermysigt!


    Idag följde jag med Micke till Västerås och kollade på hans match. Gillar faktiskt att kolla på bandy så det va kul :) Tycker synd om honom som var tvungen att köra hela vägen hem sen när han var så trött. Men det gjorde han ändå jättebra som vanligt :)

    myys!




    Idag har jag städat, tränat och tagit ett långt varmt bad. Tycker det är så mysigt att kunna lägga sig i en bäddad säng hihi.

    Snart ska jag börja fixa mig. Ska till Micke ikv så det blir jättemysigt ♥

    life is good

    Dagen har vart otroligt lång. Fick tillbaka psykologiprovet och det gick skit. Hur kunde det kännas så bra och säkert när jag satt och skrev förra veckan? Trodde verkligen att det gick bra men jag hade heeelt fel. Så psykologi blir inget ämne att satsa på.

    Sista lektionen var två timmar kör. Brukar alltid kännas segt.. Vi sjöng allsång haha. Så en person fick gå fram och välja en låt. Sen gick man runt med micken och så fick alla sjunga en liten snutt. Det var faktiskt lite kul måste jag erkänna :P

    Efter skolan åkte jag till Sollentuna med Isabelle. Vi gick runt och kollade i affärer, tog en fika, lite tjejsnack osv. Det var då jag köpte mössorna som jag visade i förra inlägget. Jag och Isabelle kan verkligen få ALLT att bli till en riktig konversationen har jag kommit på. Det här är en intern grej som har med mössorna att göra..Men jag kom att tänka på mitt "ballonghuvud" nu hahah! Eller hur Bella? ;) ♥


    två nya mössor




    yuuummm!



    I söndags lagade jag middag till familjen. Jag vet att det är lite sent att skriva om det nu men ville lägga upp en bild och det gick inte då. Fick bli lasagne och klyftpotatis. Vet att det låter som en konstig blandning men det passar faktiskt väldigt bra tillsammans om lasagnen är mindre kryddad.





    :)

    Blev ingen skola idag för jag åkte till doktorn. Tog lite prover och sånt. Sen åkte jag och mamma till gymmet eftersom jag ändå slutade tidigt idag så det kändes onödigt att åka tillbaka till skolan. Kunde inte göra så mycket på grund av att jag har ont i höften men det funkade att simma ett tag och träna överkroppen. Sen käkade vi lunch där och så bjöd mamma mig på 50 min massage! :) Grymt snällt av henne! Nu måste jag städa mitt rum och sen plugga.. Ska ta ett skönt bad ikväll också.


    4/10

    Ligger i sängen och kollar på Jersey Shore haha. Älskar att gosa ner mig under täcket efter en låång och KALL dag.

    Imorn ska jag kanske åka till doktorn.. Har haft problem med höft, knä och rygg i några år och smärtan kommer och går. Har blivit ganska van nu.. Men höften har blivit värre och det verkar inte gå över som det brukar göra. Mamma ville åka idag efter skolan men jag orkade inte. Vill verkligen inte sitta på sjukhuset och vänta i 20 år. Känns onödigt. Vill helst bara vänta och se om det blir bättre för det kommer det ju ändå bli snart :)


    nytt från h&m







    Förlåt för sämst uppdatering

    Jag har inte skrivit någonting eftersom att nåt är stört med blogg.se just nu.. Kan inte lägga upp bilder eller fixa med texten så det blir bara tråkigt..

    RSS 2.0