Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • Sista inlägget 2011






    Ha en bra kväll allihopa och så hörs vi nästa år! :D

    Happy New Year!



    29/12




    Två bilder på Bandy-Micke ♥ :D

    Idag har jag mest bara pluggat och städat. Funderar lite på vad jag ska ta med till USA också. Mamma och jag åker till New York nästa fredag och träffar släkten i några dagar :) Saknar mormor jättemycket! :( Men nu ska jag snart få träffa henne igen så det känns bra!


    Do everything for greatness, not money. Money follows greatness.



    Idag skulle jag ha varit på gymmet 11.. Men det blev inte så. Åkte dit runt 13 med mamma och så tränade vi lite själva istället. Nu ska jag seriöst ta tag i träningen igen. Mår så otroligt mycket bättre när jag är i form... Fast det är klart att jag gör. Alla mår ju bättre när man känner att man är i form och tränar regelbundet. Plus att jag blir mycket gladare då. Det kanske är därför jag blir grinig så lätt nu för tiden haha :P Nä men nu ska jag skärpa mig!

    När jag kom hem så gjorde jag lite typiska tjejsaker :) Typ vaxade benen, målade naglarna och tog ett långt skönt bad hihi. Så nu känner jag mig freeeesh! Ska snart fixa mej lite för sen ska jag till Micke ♥ Kommer bli jättemysigt!


    En av bilderna pappa tog på julafton (med min nya kamera)



    Det kommer fler snart... :D

    God jul!

    God jul gott folk! Har det så mysigt med familjen ikväll så jag vill inte lämna dom och gå till datan.. Därför blir det mobilblogg :D Det har hänt så mycket dom senaste dagarna så jag har inte hunnit blogga. Men ska kompensera för det dåliga bloggandet nu i veckan! Kommer lägga upp massa bilder från ikväll och även lite bandy bilder :) Och så ska jag berätta om en liten grej som hände med kameran som va helt ny :( Men det är fixat för pappa är ett proffs! :D Puss!


    Star Spangled Banner



    Nya jeans :) Lite ovanliga tycker jag. Haha jag gillar dom iallafall! (Ignorera mitt stökiga rum, tack!)

    GAAAAAAAAAH!!!!!!!!


    Jag fick en kamera!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Hur underbara är mina föräldrar?!?! Tacktacktacktacktack!!!!! ♥ ♥ ♥
    Åh vad jag är glad nu! Fick min julklapp tidigt (svårt att förklara varför) och jag är så glad! Fick en skitBRA systemkamera som heter D5100 och jag vet att många inte förstår vad jag pratar om men nu riktar jag mig mot dom som förstår hur underbart det här är!!! wiiiiiiiie :D

    Schkooolan

    Sitter på geografin och har sååå kul. Eller inte.. Nä men seriöst jag har suttit och skrivit om Aralsjön för vi ska ha en debatt och "samla in pengar" till att rädda sjön som minskat med 60% sedan 1960. Inte på riktigt alltså.. Mmm skojjj. Nåt som är lite roligare dåra som jag ska göra efter skolan är att åka till Sollentuna och kolla lite julklappar och plocka på mej lite nödvändiga tjejsaker. Sen blire mer pluuuggg! Aja blev ett flummigt inlägg men jag va tvungen.
    Blog ya later! ♥


    God morgon Sverige.

    Måndag IGEN.. Men det ska man väll inte gnälla över? Fast jo kanske lite.. Har faktiskt 2 prov idag och har sovit jättedåligt inatt. Jag är en sån som behöver tid att varva ner innan jag ska kunna somna och det kan ta 1-2 timmar. Men det blev inte så igår... Så istället för att somna 12 så låg jag vaken till ungefär halv 3... Sen vaknade jag halv 5 och va uppe i typ 30 min... Anyway... Ska ta och fixa mig nu för skolan börjar om typ 35 min!! Får iallafall skjuts idag så det e lugnt :)


    funderar på att göra en ny header?



    Jag har funderat ett tag på om jag borde fixa en ny header? :) I så fall måste jag ta lite nya bilder och redigera dom vilket jag har svårt för att göra utan en bra kamera. Vet att jag tjatar om det här med att jag vill ha en kamera hela tiden typ men jag tycker att det är kul att fota. Pappa är fotograf och har en sån där kamera som är typ lika stor som jag är haha. Jag vill bara ha en vanlig systemkamera som dom flesta har. Bilderna behöver liksom inte bli världsklassiga men dom ska iallafall bli bra. Vilket dom verkligen kan bli med en sån kamera som jag önskar mej! :D


    Städat rummet ;)


    Nu är det fint här hemma igen. Vi har städat hela huset som va helt fullt med smuts från allt byggande. Det hade verkligen spridit sig överallt.. Hallen är fortfarande katastrof men det kommer den att vara fram till slutet på januari- februari så det är bara att vänja sig!


    I did it!

    Jag klarade det! Jag läste en hel bok på 2 dagar, pluggade till matteprovet, hade 2 julkonserter och 4 luciatåg, skrev en inlämningsuppgift till engelska C och överlevde veckan! Så himla skönt att det är över! :D
    Nu ska jag snart äta och efter det så ska jag träffa Micke och ha det supermysigt! ♥


    Guld+Brunett=Otroligt fin kombination ♥



    Lite nytt från Ginatricot som jag lovade att visa! :D Skulle egentligen köpa vantar men jag kunde seriöst inte hitta några! Känns som att alla var slutsålda.. Ville bara ha ett par gosiga tumvantar men det fanns inga. Haha lite oväntat faktiskt. Aja jag testade en tröja som jag har kollat på ganska länge men den fanns bara kvar i stl. M så därför köpte jag ett linne och en kofta istället. Jag använde pengarna som jag fick av mamma och pappa på min namnsdag i september. Haha dom har jag sparat på länge! Så jag slipper känna skuldkänslor över ett onödigt köp. Det räknas ju faktiskt som min namnsdagspresent. :P Men nu har jag tjatat tillräckligt om kläder. Jag har precis ätit middag så jag passade på att skriva ett inlägg nu när jag fick en pluggpaus. Lovade ju att jag skulle skriva. Men nu är det slut på det roliga för jag måste plugga klart! Hoppas att jag hinner ta ett bad ikväll och tända ljus också! Skulle va supermysigt!
     


    Pluggapluggapluggaplugga

    Just nu ska jag PLUGGA som ni kanske förstår. Har två prov imorn... Bloggar senare när jag tar en paus! Ska visa vad jag köpte idag i Stinsen :)
    Blog ya later!


    Lite mer från idag



    Lucia



    Idag har jag lussat med klassen på 4 företag. Vi började med att ta bussen från Sollentuna kl 06:34 och slutade ungefär 15:00. Kommer fler bilder sen!


    Äntligen fick jag bloggen att funka!

    Har suttit och väntat på att det skulle bli normalt på inläggssidan i 3 dagar nu! Allt hade liksom blandats runt och halva delen av den här rutan som man skriver i var täckt så jag kunde inte lägga upp bilder eller ens se hälften av det jag skrev.
    Aja nu är det iallafall normalt igen och jag har massa roliga saker att skriva om! :D Kan börja med att visa en bild på klänningen som jag beställde hem från nelly.com för några dagar sedan. Tyvärr så kanske jag inte hinner få hem den i tid!!!!! :( :( :( Försökte spåra paketet igår kväll för det har gått 4 dagar sedan jag beställde klänningen och det står på hemsidan att det ska ta 1-3 dagar tills det kommer fram. Det stod iallafall att paketet var i Göteborg och kommer komma fram tidigast 10/12 på grund av VÄDRET. Buuhuuu!!! Hoppas hoppas hoppas!!!!




    Sen vill jag visa min underbara väska från Gina tricot! :D Älskar den!!! Hur fin som helst juh!







    JAAA!!!

    Har äntligen fått hem min lilla väska som jag har längtat efter! Ska lägga upp en bild på den lite senare + en BILD på klänningen jag har beställt eftersom man inte kan se videon om man läser min blogg från mobilen :) Nu ska jag nog sova ett tag eftersom jag inte kunde sova alls igår... Ska nog lägga mej och gosa med min coola väska :D Hörs sen!


    Beställt en klänning till julkonserten


    Every girl needs a good set of makeup brushes




    Idag var jag inte i skolan för jag är typ sjuk. Eftersom att vi håller på och bygga om på nedervåningen så klarade varken jag eller mamma av att vara hemma. Så vi åkte in till stan. Först skulle vi köpa lite nytt smink till mamma men det slutade med att hon köpte ett helt nytt foundation set från Clarins och ett set sminkborstar från mac till mig :P JAG KLAGAR INTE!!! :D :D :D

    Vad vi gjorde på mammas födelsedag...


    Tryffel med vaniljsmak


    En asgod chokladbakelse



    Efter en riktigt god och STOR middag på Restaurang B.A.R så tog vi en promenad till Grand Hotel och åt efterrätt. Blev riktigt mycket mat under kvällen! Känner mig fortfarande mätt! :D Mamma blev iallafall jätteglad och kvällen blev hur mysig som helst! Sen på söndagen så åkte jag, mamma och pappa till stinsen för att mamma skulle få välja en fin klocka som hon skulle få som födelsedagspresent.


    Hela Rudbeck Fuckar Ur



    Idag blir det NT-show! :D

    -

    Fy vilket väder! Man blir ju inte så värst glad av det precis :(
    Btw så vet jag att jag är sämst på att uppdatera bloggen just nu men har så mycket att göra så det är lite stressigt. Lovar att bättra mig snart igen!


    RSS 2.0