Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • Göteborg/Ullared

    Förra veckan reste jag och Micke omkring lite här i Sverige. Det är därför jag inte har bloggat hehe.
    Vi åkte först till Göteborg från söndag till onsdag och hade det hur mysigt som helst på hotell. :) Vi promenerade lite i stan och kollade i affärer. Vi passade även på att åka till Ullared haha.. En upplevelse kan man ju kalla det iallafall.. Hur som helst så åkte vi hem med en fullpackad bil och både jag och Micke har massa nya saker till våra rum. :D Jag är hur nöjd som helst.
    När vi kom hem på onsdag gick vi på fotboll, Sverige-Brasilien! Det va sista matchen på Råsunda nationalarena innan den ska rivas. Ska visa bilder sen. :)
    På torsdag åkte vi till landet och hade det jättemysigt! Vi åkte till Eskilstuna och shoppade, kollade på film, fiskade och lite sånt. :) Micke fångade en gös som vi lagade till middag en kväll. Jättegott!
     
    Lite fynd från Ullared och stan.
     
    Micke fick en gös :) 
     

    Men otur då?!

    Idag skulle bli en riktig "fixa dag" här hemma. Eftersom det var så fint väder så tänkte jag börja på baksidan med att rensa lite i förrådet och sådär. Haha jag lyckades riva ut i princip allt för att sortera när det började ösregna... Lyckat!!.. Fick försöka täcka med plast. :P Hoppas iallafall att det blir bra väder igen så jag kan fortsätta.


    The blog is back and summer is over.

    Då var det bara en vecka kvar innan skolan börjar.. Snacka om ångest alltså.. Det blev inget mer Kroatien för mig iallafall. Jag, Micke och pappa åkte istället till Vemdalen där vi har en stuga som behöver fixas en massa!! Sen va vi på hans landställe också och gick på marknad. :) Supermysigt faktiskt! Fast vädret är ju inget vidare... Jag förstår inte att folk fortfarande blir förvånade över den svenska sommaren. :P Jag menar det är alltid dåligt väder i Sverige under en stor del av sommaren men ändå säger alla att "det har varit så dåligt väder det här året" och "det har inte hunnit bli sommar".. Haha så är det väll ändå varje år? :P Aja jag sitter iallafall ute på baksidan nu med tofflor och morgonrock över kläderna för jag fryser. :( Ska läsa lite solo och försöka njuta så gott det går. Hoppas bilderna kommer i rätt ordning nu haha. Det brukar inte bli så när jag bloggar från mobilen men ni kan nog lista ut vilka bilder som hör till vilken del av inlägget. :)


    RSS 2.0