Image and video hosting by TinyPic
  • vardag
  • mikaela untracht forsberg
  • inspiration
  • musik/video
  • kläder&shopping
  • vill ha!
  • tips
  • resor
  • Nooooooooo

    Började känna mig lite hängig igår innan jag skulle träna men orkade inte bry mig om det. Sen vaknade jag imorse och hade grymt ont i halsen. Trodde bara att jag hade sådär ont som man kan ha ibland på morgonen... Fast det har inte gått över :( Jag nyser konstant också.. Haha fy :( Nu sitter jag i skolan och snyftar och allt... Pollen tider + förkylning är inte nice. Tror jag avbokar träningen ikväll för jag har ändå mycket plugg och eftersom att jag ska åka bort i helgen så vill jag va frisk!


    Sommar snart eller?

    Titta vad fina ben jag har haft en gång i tiden! Bruna och vältränade :) Ska kämpa mig tillbaka dit! Iallafall så är det jag som står längst till vänster :) Saknar sommarn när man blir så brun och fin. Men träningen idag gick ju bra så jag kämpar på!


    Klarade inte ens första dagen...

    Nu är jag riktigt besviken på mig själv! Jag klarade inte ens första dagen på mitt träningsschema. Lyckades somna och vakna 5 minuter innan jag skulle vara på gymmet. Hur lyckas jag liksom? Hade verkligen sett fram emot det här passet :( Aja får väll ta och göra nåt annat vettigt istället.


    Commit to be fit.

    Här är mitt träningsschema för den här veckan. Det känns som att jag kommer ta det mer seriöst om jag skriver upp allt på bloggen så nu gör jag det! :) Om jag följer det helt får vi se men det är iallafall vad jag tänker ställa in mig på.

    Måndag — BODYPUMP+spinning 75min
    Tisdag — BODYPUMP 60min
    Onsdag — Zumba 55min
    Torsdag — BODYPUMP 60min
    Fredag — Vila
    Lördag — Core 30min
    Söndag — Vila/kanske en springrunda


    Så här ser det ut hos mig just nu

    Hunden sover och jag pluggar. Och det ska jag fortsätta göra nu istället för att blogga...


    Z-dag imorgon!

    Dags för en uppdatering! Har haft fullt upp i skolan dom senaste dagarna så min fokus har helt enkelt inte vart på bloggen :/ Men imorn är det z-dag! Fy tusan vad skönt. Även om dagen kommer bestå av plugg... Men ikväll ska jag iallafall ha det riktigt mysigt hos Micke :)

    Tänkte även visa min fina ring som jag fick av världens bästa pojkvän :love: Han överraskade mig med en jättefin ormring :D Tack älskling!


    Tillbaka till verkligheten

    Igår kom jag hem efter 5 dagar i Sälen och innan det 3 dagar på Mickes land :) Har haft det hur mysigt som helst! Tyvärr blev det inte så mycket bilder.. Vädret var ju inte speciellt bra så jag hade ingen lust att ta med kameran ut men jag har många roliga minnen ändå :)


    Laddat.

    Nu har jag laddat med lite pluggsnacks. Blir ingen skola för mig idag.. Mår inte sådär jättebra plus att jag har så jäkla mycket plugg. Aja det är bara att sätta igång då. Wish me luck!


    RSS 2.0